Teranew HOME

Söker du efter staket till ditt hem finner du dessa under kategori HOME.

Teranew BUSINESS

Staket från gruppen Teranew BUSINESS riktar sig mot industreilla och komisella företag som söker efter passande stängsel.

TERANEW HÅLLER I FLERA ÅR

7216dcfca5Alla delar som ingår i fastighetsstängsel Teranew behandlas på det bästa sättet för att skydda mot rost som förzinkning och pulverlackering. Zinklager fås genom att doppa först kemiskt rengjord konstruktion i flytande zinkbad, det skyddar Teranew stängseln mot rostangrepp under flera år.

 

EFFEKTIVT SKYDD

bfe29a8422Varmförzinkning är en effektiv och ekonomisk teknik både i tillverkningsprocessen och under användningen. Varmförzinkade Teranew stängsel kräver ingen extra ytbehandling under flera år. Under användningsperioden finns det inget behov av att ytterligare rostskydda delarna med dyra rostskyddsmedel som det är i fallet med andra, traditionella stängsel. Förzinkadt stål kan återvinnas och skräpar inte ner eller belastar miljön.

 

SYSTEM DUPLEX – DUBBELT SKYDD

812a335b8e

Kombination av egenskaper som varmförzinkning och pulverlackering har i DUPLEX system en förlängd användningstid för Teranew stängsel. Hela tiden, oberoende på väder, kan vi vara säkra att fastighetsstängsel Teranew kommer att se snyggt ut. Användning av RAL-färgpalett ger möjlighet att välja rätt färg på skyddslager av polyester.

 

TESTADE UNDER ALLA FÖRHÅLLANDEN

9354d91176
WISNIOWSKIS förzinkningsprocess motsvarar europeisk standard SS-EN ISO 1461 som garanterar rätt kvalitet på förzinkade produkter. Zinklager är motståndskraftig mot så väl höga som låga temperaturer samt UV-strålning och tack vare sådana egenskaper garanterar mest gynsammt rostskydd för stålytor.

 

 

 

 

 


Gallery

b2 e37fe307c4 8fc557f678 iltal