FROHMASCO

172-fasada

Vi erbjuder en samling av sex olika PVC dörrar med dekorativa FROHMASCO fyllningar. Varje dörr modell finns även i en eller två vingar variant och kan anrikas i högdagrar och ljusare på ovansidan. Dörrar som vi erbjuder ger en mycket hög värmeisolering, vilket resulterar i konkreta fördelar i form av lägre uppvärmningskostnader. Delar av dörrar är tillverkade av en plast med hög motståndskraft mot värme och ultraviolett strålning. Delar designade av experter förhindrar uppkomsten av att dörren slår sig eller av en annan förvrängning även under extrema väderförhållanden. Typen av fyllmedel gör att de inte kräver underhåll istället är de lätta att underhålla och inte kräver målning. Hela fyllningen är gjord av material av högsta kvalitet, ofarliga för miljön.

 

 

Konstruktion av dörrar är baserad på konstruktionen av ramarna och vingar gjorda av PERFECTLINE VEKA profil som tillsammans med den ursprungliga designen plattorna fyller hållbarhet och tilltalande utseende av dörren under många år.

 

fromasco

1. Skivlager av plast med värmeisolering U ≤ 1,18 W/m2K utformats speciellt för användning utomhus.
Den består av två högkvalitativa laminat (2 x 2 mm) tillverkad av glasfiber inbäddad i polyesterhartset och härdade polyuretanskum (PU) RG isolerande kärna 60 som utgör skivan. Materialklass B2 enligt DIN 4102.

2. Ornamental bricka gjord av vikt polyesterharts bunden permanent till bottenplattan.

3. Ornamental ram – dekorativt element, tillverkad av markbaserad polyesterharts permanent bunden till bottenplattan.

4. Ytskiktet plattor belagda med högkvalitativa akrylfärger resistenta mot vittring och ultraviolett strålning.

I den standardutrustning ingår:
PERFECTLINE VEKA dörr profil, FRP dörrfyllning, laminerat säkerhetsglas klarglas 6x12x4 mm

 
 

Tillval:
antisol brun, milky matt, brunreflex ornament (Chinchilla, master care, färglös Delta, Delta brun), tre BKV gångjärn justerbara i tre plan, innersula med tre nycklar, lås med tre låspunkter (inklusive två låstappar) handtag med avlånga vingar.

drzwi_wejsciowe_frohmascoExempel av dörrfyllning – FROHMASCO entrédörrar

 
 


Gallery

b2 e37fe307c4 8fc557f678 iltal