PVC dörrar

En perfekt kompletering till våra fönster och balkongdörrar är dörrar som kännetecknas av utmärkt termisk och akustisk isolering.
Dessa utgör det bästa skyddet mot inbrott, garanterar hög motståndskraft mot temperaturskillnader, distorsion och skevhet.

Förutom färdiga dörrars modeller, erbjuder vi även dörren till enskilda projekt med hjälp av enkla sprojs konstruktion, smidig fyllningsskiva och glas.
Alla dörrar är försedda med justerbara gångjärn och aluminium tröskel med termisk växlking.

Utformning av ytterdörrar
Konstruktion av PVC dörr är baserad på flera ramkonstruktion med stålarmering inuti profilsystem VEKA och dekorativa fyllningar från FROHMASCO och ADECO.

Standarddörrar fungerar som den viktigaste ingången till huset.
De är gjorda på profilen av dörren med låsande handtag. Dörrar som kallas för sidodörrar är låsta med en nyckel, de är mycket praktiska och kan fungera som en extra ingång till huset eller garaget.

Tvärsnitt av PVC dörr:

konstrukcja1 konstrukcja2
Entrédörr Sidodörr

Konstruktionen av ytterdörrens tröskel ger perfekt värmeisolering. För att öka den estetiska användningsområden använder vi täckprofil som täcker monteringspluggar. För minskning av värmeförlusterna och drag använder vi dubbla tätningssystem. Aluminium droppkant installerad på botten av dörrvingen leder vattnet ut från slagregn vid öppningen på insidan av vingarna, och vid öppningen av vingarna av till utsidan är det då endast en utsmyckad. Dörr med stål förstärkningar av stora diametrar får optimal stabilitet och motstånd mot deformation.

 

ADECO

Dörrar Adeco består av strukturella element som ökar deras stabilitet, liksom dekorativa element. För konstruktionen av ramen, varigenom dörren monteras i väggarna, liksom ramvingen som är rörlig – är avsedd för öppning och stängning. Dörr fyllningär ett dekorativt element som kan antingen vara inbäddat eller monterat i dörrvingen, vilket påverkar den visuella effekten. ADECO dörrpaneler/fyllning

FROHMASCO

Vi erbjuder en samling av sex olika PVC dörrar med dekorativa FROHMASCO fyllningar. Varje dörr modell finns även i en eller två vingar variant och kan anrikas i högdagrar och ljusare på ovansidan. Dörrar som vi erbjuder ger en mycket hög värmeisolering, vilket resulterar i konkreta fördelar i form av lägre uppvärmningskostnader. Delar av dörrar

Gallery

b2 e37fe307c4 8fc557f678 iltal