Dörrar Adeco består av strukturella element som ökar deras stabilitet, liksom dekorativa element.
För konstruktionen av ramen, varigenom dörren monteras i väggarna, liksom ramvingen som är rörlig – är avsedd för öppning och stängning. Dörr fyllningär ett dekorativt element som kan antingen vara inbäddat eller monterat i dörrvingen, vilket påverkar den visuella effekten. ADECO dörrpaneler/fyllning är inte bara till för att se bra ut – de avsevärt förbättrar funktionaliteten i dörren. ADECO har tillverkat i flera år dörrpaneler för överlägsen energieffektivitet och en hög säkerhetsstandard.

Adeco erbjuder 3 olika typer av dörrpaneler:

wypelnienia_adeco(1)[1]

Premium+ Premium partifyllning

 

Överläggande fyllning:

Överläggande fyllning på båda sidorna – Premium+ produkt

Högkvalitativa dekorativa paneler (yta fanér) täcker hela ramen av vingen – både insidan och utsidan. Detta resulterar i att båda sidorna förblir släta, eleganta med vackra ytor utan den visuella ”bruset” design (vingprofil) dold inuti. Den synliga delen är endast dörrkarmen medan bågen förblir konsekvent och mycket estetiskt.

Ensidig överläggande fyllning – Premium produkt

Hela ytan endast på utsidan är täckt med dekorativa paneler (ytafanérr). Inuti ramen omger fyllningen dörrvingen – vingar och fylla ramen förblir synliga.

wypelnienie_nakladkowe_1[1]

Exempel på överläggande fyllning – ADECO dörrar

 

Partifyllning/insidefyllning
Namnet avslöjar: fyllningen sätts in i ramvingen. Vingeprofil på båda sidor synlig omger fyllningen. Teknologiskt är det dock en konstruktion i vilken fyllningen kan bytas ut om, efter år av användarna beslutat att göra prisvärda och effektiva lifting på dörren. Oavsett vilket alternativ du väljer – Adeco garanterar dig den högsta nivån av säkerhet och energieffektivitet i kombination med enkel skötsel och elegans. Adeco – perfekt dörrar… Europas mest moderna dörrer!

wypelnienia_wsadowe_drzwi_wejsciowe_adeco[1]

Exempel på insidefyllning – ADECO dörrar

Fyllning av entré dörrar – Artdor

Konst och dörrar är också en viktig faktor som bidrar till vår kreativa miljö. Artdor dörrpaneler av full konstnärliga uttryck är en elegant entré till ditt hem. Kommunikation med omvärlden ges av glaset som är tillverkad med högkvalitativa komponenter. Hand fastnat bly delar och komponenter av facetterad glas, konstglas eller blästrat glas smältad med en enkel formel kommer att lägga charm till sitt grundutförande fyllningar och ge dem en äkta konstverk.

Med dörren Artdor fyller kan du värmt välkommna dina gäster och samtidigt ge dem säkerheten. Vänner kommer in medan oönskade gästerna stannar utanför. Genom att använda en aluminium insats och särskilt fönsterglas kan man höja redan den höga säkerhetsstandard av Artdor fyllningar för att i större utsträckning skydda dina nära och kära. Modern produktionsteknik gör att stildörrar inte behöver vara dyr samtidig fyllningslager ABS garanterar långvarig och lätt användning.

wypelnienia_artdor_drzwi_wejsciowe[1]

Exempel av fyllning – Artdor dörrar

Byggandet av moderkortet och ornamentramar:
Sandwichskivor med en tjocklek av 24 mm bestående av ABS ytskikt av 2 mm tjocka, formade i processen termotomtaktiv och limmas till en kärna av styvt skum polystyren. Dessa akryl ytor skikt är resistenta mot alla repor och UV-strålar. Sandwich platta med en tjocklek på 28 mm är avsedd för modeller med glasmålningar och fasad glasmålningar, i förekommande fall, den tredubbla glas.

Värmeisolering:
Värmeöverföringskoefficienten fyller hela U – 1,1 W/m2K. I samband med glasrutor beror på fyllningen avstorlek och sort av glas.

 

 


Gallery

b2 e37fe307c4 8fc557f678 iltal