Solpanel KS2000TLP

KS2000TLPPlana solpaneler KS2000TLP är konstruerade för varmvatten system i små- och flerfamiljshus samt industriella och andra byggnader. De används också för pool värmesystem vatten och centralvärme i småhus. Solpanelen (populärt – Solars) KS2000TLP är kompromisslös lösning när det gäller design och prestanda i klass med plana solpaneler. Absorbatorn är tillverkad i sin helhet av koppar. Sammanslagning av kopparrör absorbatorn plattan görs genom modern ultraljudssvetsning.

Strukturell glas som används i den högsta permeabilitet U1 solstrålning påverkar hög optisk verkningsgrad på 80,2% som även bekräftades av Institutet för SPF Rapperswil. Mineralull Värmeisolering ökat till 50 mm tjocka väggar samman med 20mm hölje isolering, säkerställer en låg värmeförlust till omgivningen.Pulverlackerat hölje ger en tilltalande design av solpanelen.

KS2000TLP2j

 

Specialfunktioner för solpanelen:

  • absorbator tillverkad helt i koppar ger kompromisslös termisk prestanda och hållbarhet,
  • hölje tillverkad av böjd aluminiumprofil med hög styvhet, standard lackad med grå-brun RAL 7022 färg,
  • lock tillverkad av strukturglas, säkerställer hög solenergitransmittans (91,6%, den högsta klassen U1),
  • användningen av kopparplåt med en tjocklek av 0,20 mm ger en effektiv ledning av värme som genereras på ytan av absorbatorn,
  • arrangemang av koppar i form av så kallade. harpa (parallell ledningssystem) tillhandahåller minsta flödesmotstånd och därmed lägre energikonsumtion av cirkulationspumpen,
  • harpa arrangemang underlättar snabb tömning av ledningar av glykol i fall av överhettning och stagnation av solpanelen (när de följs av kokning och förångning),
  • för täckning av absorbator används BlueTec producerat titanoxid och kisel med hög selektivitet egenskaper (absorption 95%, 5% emissivitet),
  • låga värmeförlust koefficienter till solpanelens omgivning, vilket ger koefficienterna a1 och a2, dessa uppnås genom användning av värmeisolering av mineralull i botten av huset – 50 mm tjock, 20 mm – på sidoväggarna.

 

Möjligheten att bygga in solpanelen

Att bygga in plana solpaneler krävs det vanligen lutning på en nivå för att säkerställa att de fungerar. Vid tillämpning av årets arbete rekommenderas det en lutning från 30 ° till 60 °. Vid installation av solpaneler på taket med en mindre lutning, använder man sig av korrigerande handtag. Det är också möjlig att bygga solpaneler KS2000 TLP på fasaden av byggnaden, i marknivå eller på vågrätt tak. För detta ändamål skall en universell struktur ingå i erbjudanden.

 

Verkningsgraden hos solpanelen

Parametrarna i solpanelen KS2000 TLP definieras i samband med testning vid Institutet för SPF i Rapperswil, Schweiz. Optisk verkningsgrad som uppgår till 80,2% i förhållande till den yta av öppningen, som är den aktiva ytan hos absorbatorn.

 

Solpanelens kvalitet

Kvaliteten på solpanelen KS2000TLP bekräftar ett Solar Keymark-intyg som uppfyller kraven i BS EN 12975 när det gäller kvalitet. Testerna som föres på solpanelen anger minst 20 år av sin aktiv dirft. Solpaneler erbjuds på den inhemska och utländska marknaden i över 20 år, dessa tillämpas i privata och offentliga investeringar.

 

Ett omfattande utbud av solvärmeanläggningar

Solpaneler KS2000 TLP används både i mindre liksom i stora installationer som i kommersiella och industriella byggnader.
För vanliga behov erbjuder vi kompletta paket bestående av 2-5 plana solpaneler,
värmare med en kapacitet på 200-500 liter samt Pump-och kontrollutrustningar och andra tillbehör.
Köp av en komplett uppsättning underlättar att välja de lösningar efter de behov som fögerkommer hos boende,
vid val av komponenter som slutligen minskar kostnaden för investeringen.

 

Parametrar Värde
Längd: 2020 mm
Bredd: 1037 mm
Höjd: 87 mm
Solpanelens bruttoyta: 2,095 m2
Aktivt område (bländare): 1,818 m2
Vätske kapacitet: 1,1 l
Vikt: 40 kg
Optisk verkningsgrad: 80,2 %
Förlustfaktor A1: 3,8 W/(m2K)
Förlustfaktorn A2, temperaturberoende: 0,0067 W/(m2K2)
Garanti: 10 år

 

 


Gallery

b2 e37fe307c4 8fc557f678 iltal